DE VÂNZARE Casă rustică, Krupina, Krupina, Slovacia, Krupina

DE VÂNZARE - Cod. 30288

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 2710 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Casă romantică în poala naturii

Această frumoasă casă dublă romantică este potrivit pentru tot anul de viață sau ca o casă de țară de sezon. Este situat la 7 km de orașul districtul de Krupina (8000 de locuitori). Înconjurat de 2 părți prin păduri, cu o priveliste deosebita, aceasta este cu siguranță un loc minunat pentru odihnă, excursie pe jos, cu bicicleta, alege ciuperci sau pur și simplu să fie. Puteti vedea de multe ori cerb din grădină.

Fiind la 10 minute cu mașina de orașul Krupina și la 5 minute de la Bebrava rezervorul de apă în cazul în care puteți înota sau du-te de pescuit, această locație este ideală pentru persoanele care doresc propriul lor spațiu, o mulțime de natură în jurul valorii, dar și apropierea de servicii de oraș și magazine.

vecinătate mai largă oferă de a vizita un vechi oras minier Banská Štiavnica, o mulțime de castele vechi și ruine castel în jurul valorii de (până la 30 minute cu mașina), lacuri, iazuri naturale, vedere la munte, cerbi păduri, trasee de alpinism și alte obiective turistice.

Parcela imprejmuita cu gard de teren masoara 2710 mp Există două case situate acolo. Foarte frumos beci tufaceous în apropiere una dintre casele pot fi extinse după cum este necesar. cuptor de piatra pe o terasa de cea mai mică dintre casele pot fi folosite pentru pizza-brutarie sau coacere. Există o posibilitate de a termina mansarda pentru un spațiu suplimentar. Există un vechi săpat bine pe proprietate. Casa este incalzita de cordwood.

Locul are nevoie de o reconstrucție. Noua soba are nevoie de ot fi instalat, bine trebuie să fie săpat mai adânc de 3 m, pompa de apă instalate și conductele de apă adus la casa (la doar câțiva metri). Nu există nici un sistem de canalizare, ci un canal de scurgere așchie, cu toate acestea, un rezervor septic poate construi sau cumpărate și instalate cu ușurință. Toate conductele de apă și de canalizare sunt deja construite în casă. Are nevoie doar să fie conectat la / din exterior. Drumul spre casa este asfaltată, doar ultimii metri este de macadam.

Pentru mai multe detalii despre casa nu ezitati sa ma contactati. Toate serviciile imobiliare acoperite. Nu există plăți suplimentare. Contacte la companii locale, municipalitatea și meșteșugari furnizate. De asemenea, oferim conexiuni la oameni locale, comunități și informații.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnire :).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB