DE VÂNZARE Mansardă, Vazec, Liptovsky Mikulas, Slovacia, 871

DE VÂNZARE - Cod. 27628

  • Tipologie: Mansardă
  • Zona: 480 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2

Modern bungalou nou construit cu o mansardă rezidențială într-o zonă liniștită a satului Važec sub High Tatras din Slovacia este potrivit pentru clienții exigenți sau familie mare. Datorită zonei de locuit de 480 mp, 8 camere de locuit și locația de lux în apropiere de High Tatras, e posibil să se utilizeze proprietatea ca o pensie în scopuri recreative. Bungalow este situat pe un teren plat împrejmuită cu o suprafata de 2.500 mp.
La primul etaj al noii bungalow construit în 2012 este partea principală zi cu un living mare, bucătărie separată cu camara, 4 camere de locuit, baie cu cada si dus, WC, cameră de utilitate si garaj pentru doua masini. In camera de zi, cu o suprafata de 43,8 mp tavan și de înaltă este pus cămin cu aer cald conectate la sistemul de încălzire prin pardoseală în această cameră. Camera de zi este conectat la grădină și la terasa langa o bucătărie mare, cu vederi frumoase ale High Tatras.
Există și alte camere de locuit disponibile din galeria de mai sus living, în podul casei. dormitor principal cu o suprafata de 51,3 mp este conectat la un dulap mare separat. Pe de altă parte este un alt living cu o suprafata de 30,8 mp si un birou cu o suprafata de 19 mp.
Întreaga clădire este construită din calitatea Ytong zidărie, gata cu ferestre din lemn. Clădirea este încălzită de încălzire centrală cu gaz. Partea zile la primul etaj este echipat cu plăci ceramice și camere de locuit sunt dotate cu parchet laminat. Al doilea etaj este echipat cu podele din lemn.
Disponibilitatea clădirii este de aproximativ 15 minute cu mașina de High Tatras, sau aproximativ 20 de minute cu mașina de stațiunea de schi Jasna sau aquapark Tatralandia.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB