DE ÎNCHIRIAT Vilă, Lukavica, Banská Bystrica, Slovacia, Lukavicka cesta 4

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 25301

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 2413 m²
  • Camere: 11
  • Podea: 2

Vilă exclusivistă de închiriat într-o locație liniștită, cu o proprietate privată excelentă. Casa se află în Lukavica - la 15 minute cu mașina spre Zvolen sau Banska Bystrica. Aproape este orașul Sliač cu servicii complete (asistență medicală, farmacie, mâncare, școală, biserică, tren / autobuz, aeroport, magazine, cafenea, restaurante, golf, călărie, spa).

Lukavica este un sat mic, plăcut și liniștit, casa se află la capătul satului, deci există o mare intimitate. Suprafața este de aproximativ 960m2. Casa este potrivita pentru cat mai mult de 12 si mai multi oameni.

Parter - hol, WC, dulap, sală de lucru cu fier de călcat, bucătărie amenajată. Bucătăria are un bufet de înaltă calitate Corian. Există, de asemenea, dormitor cu baie cu WC, grădină de iarnă (duce la garaj dublu), living mare și terasă.

La etajul 1 există 4 camere, fiecare cu balcon și o cameră mare cu colț de bucătărie și balcon. De asemenea, 2 băi cu WC sunt la etajul 1.

La subsol se află spalatorie, cameră tehnică, depozit, piscină cu duș, saună cu duș, WC și următoarele 2 camere. Unul are și mașină de fitness.

Casa are garaj pentru 2 mașini cu intrare din grădină și de asemenea din casă. Interiorul este foarte frumos și cald datorită materialelor pure. Casa are ferestre din lemn din lemn, podeaua este din lemn, laminat sau trotuar. Scara are panou din lemn.

Încălzirea este prevăzută cu pompă de căldură și electricitate. Unele camere au încălzire prin pardoseală. încălzirea cu apă este prevăzută cu încălzire solară și pompă de căldură.

În jurul casei există o grădină foarte frumoasă și un teren de tenis / teren de baschet cu gazon fals, de asemenea, propriul pârâu de apă. Casa are propriul rezervor de canalizare.

Casa este potrivită pentru viața de familie, relaxați-vă sau ca locul companiei.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB