DE VÂNZARE Clădire, Zlaté Moravce, West Slowakia, Slovacia, Zlaté Moravce 5

DE VÂNZARE - Cod. 26462

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 8663 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Va oferim o proprietate unică: casa-o familie / vila cu piscina pe 8663 m2 de teren cu hale de producție atașate, clădiri de depozitare, cu propria livadă și un parc cu sursa artezian. Terenul este plat, complet îngrădit, bine întreținute și oferă o varietate de utilizări. suplimentare de extindere și achiziționarea de proprietăți învecinate în toate direcțiile este posibilă.
Be mutat locația casei de drumul principal, precum și un parc frumos de pădure, în partea frontală a site-ului, utilizat într-un grad ridicat de pace și de sprijin intimitatea. Garajul spațios oferă spațiu pentru două mașini în interiorul și o mașină de sub coronament exterior. Garajul are o sală de gimnastică complet echipată, în plus față de o cameră separată. Utilizați 77m2 de suprafață. Propriul drum de acces asfaltat pe întreaga proprietate.
Garajul și casa înconjoară terasa cu piscină, un grătar și un lac de grădină cu pește. Pe terasa mare oferă un spațiu foarte privat și liniștită, să se relaxeze. Piscina de beton este de metri 7x4 și este echipat cu un sistem de filtrare autonom și capac.
Casa are o suprafață de 257 m2. Material: concediat cărămizi Wienerberger, Bramac țigle de acoperiș, ferestre si usi din lemn de brand. Solul este alternativ prevăzut cu țiglă italiană și laminat. Casa este conectat la gaze naturale, încălzirea va fi de încălzire prin pardoseală cu posibilitatea suplimentară de încălzire a aerului forțat de built-in camera de zi, semineu din lemn.
În, situată în partea din spate a proprietății, zona industriala, hala 530 m2 de producție cu mai multe depozite suplimentare, clădiri comerciale și adăposturi construite. Clădirea suplimentară pentru a câștiga o suprafață utilă de 280 m2. Clădirea are o conexiune de gaz, înălțimea tavanului 3-4,5 m. Complexul de apartamente oferă și mai multe birouri de prestigiu, grupuri sanitare și, de asemenea, o cabina de vopsea certificată. (Obiectul a fost folosit în trecut ca un atelier de reparații auto.)
În partea industrială a livadă, sursa arteziană și o zonă de iarbă de 1800 m2 se alătură. Livada a fost proiectat astfel încât să poată oferi tot felul de fructe indigene pe parcursul întregului sezon de creștere.
Fața de dimensiunea proprietății, teren plat, rețeaua complet dezvoltată de inginerie (apă, gaz, ...), locația sa convenabilă (doar 120 km, conexiune autostrada directă la granița cu Austria) și distanța aproape de autostradă R1, acest site oferă o gamă largă gamă de utilizări. De asemenea, oferim suportul juridic necesar în achiziționarea de bunuri pe site-ul și sunt disponibile la întrebări ați putea avea. Pretul este negociabil.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB